Este foarte important să verificați fiecare opțiune de navigare disponibilă pentru ruta pe care alegeți să o parcurgeți. Datorită planificării avansate, puteți experimenta cu siguranță tot ce este mai bun din voi.

Există multe trasee de ciclism în întreaga lume și atunci când planifică un tur cu bicicleta, fiecare ciclist trebuie să respecte câteva reguli generale. Acest ghid de navigare pe trasee vă va ajuta cu siguranță să profitați la maximum de călătoria dvs. cu bicicleta în Franța.

Cărți tradiționale

Dacă intenționați un tur cu bicicleta care se află în afara rutelor obișnuite de tur și doriți să creați un traseu mai personalizat pentru călătorie, cel mai bine este să planificați călătoria folosind un set de hărți rutiere tradiționale. Aceste carduri sunt ușor de transportat și sunt ușor disponibile pe piață.

Ghiduri de călătorie

Cel mai simplu mod de a planifica un tur cu bicicleta este cu ajutorul unui ghid turistic cu bicicleta. Aceste ghiduri de călătorie sunt utile în special pentru tururile cu bicicleta din Turul Franței, deoarece conțin nu numai hărți detaliate ale zonei, ci și indicații pas cu pas, coordonate GPS esențiale, informații despre centrele alimentare și toaletele de-a lungul drumului, etc. Manualele sunt ușor disponibile și foarte utile a lua cu tine.

Hărți online

Cu Google Maps, puteți urmări cu ușurință destinația și puteți avea trasee de navigare clare. Una dintre cele mai bune caracteristici ale hărților Google este că vine cu ghidare vocală pentru indicații de conducere ușoare. Cu toate acestea, dacă doriți să vă asigurați că ruta este potrivită pentru biciclete, există o opțiune imediat, iar Google Maps vă va sugera cea mai bună alternativă pentru călătorii cu bicicleta.

GPS

GPS-ul este indispensabil pentru tururi cu bicicleta, deoarece este util. Nu este utilizat doar pentru navigația rutelor, ci și pentru statisticile zilnice de călătorie, marcarea punctelor de interes, geoetichetarea fotografiilor etc. Cel mai simplu mod de a utiliza GPS pentru navigarea rutelor este să creați coordonatele rutelor GPS online și apoi încărcați-l. coordonatele dispozitivului GPS personal.

Google Earth

Acesta este un instrument cu o hartă detaliată a Pământului creată prin suprapunerea imaginilor obținute din imagini din satelit, fotografie aeriană și sisteme de informații geografice. Poți să cartografiezi cu ușurință traseele, să vizualizezi redările 3D ale clădirilor istorice din întreaga lume și chiar să accesezi probe de trasee pentru a face o plimbare cu bicicleta.