În timpul unei plimbări cu bicicleta prin zone cu temperaturi ridicate, există întotdeauna probleme constante. Dacă nu te poți menține la temperaturi scăzute, corpul tău te va încetini inevitabil. Consultați aceste strategii pentru a vă menține răcoros chiar și în cele mai tari plimbări cu bicicleta.

Lupta dintre pielea ta și mușchii ciclismului începe în momentul în care începi să pedalezi. Pentru a întoarce manivela, mușchii încep să solicite substanțe nutritive și oxigen. În plus, pielea are nevoie de sânge în corp pentru a ajuta la radierea căldurii generate de mușchi. În timpul unei plimbări cu bicicleta, bătălia dintre mușchi și piele crește odată cu creșterea temperaturii exterioare. Iată câteva strategii pentru a vă menține răcoros chiar și în cele mai tari plimbări cu bicicleta.

Dress Light & amp; amp; Aerisit

Când mergeți cu bicicleta într-o zi fierbinte, este întotdeauna recomandat să purtați haine de culoare deschisă, despre care se știe că absoarbe mai puțină căldură. De asemenea, are întotdeauna sens să purtați transpirația și permite un flux maxim de aer pentru a vă ajuta să vă răcoriți peste tot.

Hiperhidrit

Pentru a produce suficientă transpirație pentru a pedala într-o zi fierbinte, cu siguranță trebuie să vă mențineți volumul de sânge suficient de mare. Acest lucru vă permite să păstrați cu siguranță cea mai benefică cantitate de plasmă, și anume partea cu vânt din sânge. Hiperhidratarea din seara dinaintea călătoriei este pe care te poți baza întotdeauna pentru a crește volumul de sânge. Bea supă miso sau bulion de pui pentru hiperhidratare.

Bea la momentul potrivit

Încercați să păstrați băuturile pe bicicletă cât mai răcoroase posibil în timpul plimbării cu bicicleta. Băuturile sportive nu sunt cele mai bune atunci când devin călduțe sau fierbinți în supă. În plus, vă poate face mai puțin probabil să beți atât cât aveți nevoie. De asemenea, aceste lichide calde nu fac prea multe pentru a vă menține corpul rece. Pe de altă parte, băuturile reci vă ajută să călătoriți mai confortabil în călătoriile calde.

Puneți protecție solară

Cea mai proastă parte a unei plimbări cu bicicleta este soarele care arde. Acest lucru duce în mod natural la o creștere a stresului de căldură. Asigurați-vă că aplicați o protecție solară de bună calitate pe față și pe brațe. De obicei se recomandă protecție solară cu un SPF de 30. În plus, poți chiar să iei în considerare purtarea pielii mânecii cu protecție UV. Acest lucru nu numai că va ajuta la prevenirea arsurilor solare, dar puteți chiar să turnați apă peste ele pentru a le menține la rece.