Când ai călătorit suficient de multe biciclete, mergi foarte încet. Ciclismul ar trebui să fie una dintre cele mai bune modalități de a vă deplasa într-un oraș nou sau chiar un mod nou de a vedea unul pe care s-ar putea să-l cunoașteți bine. Vizitarea unui loc poate fi o plimbare destul de obositoare de la un camping la altul – dar mersul pe bicicletă este diferit – este posibil să aveți nevoie să vă odihniți, dar faptul este că s-ar putea să fiți mai potrivit dacă o faceți cu bicicleta. Munchen este un oraș excelent pentru a participa la tururi organizate cu bicicleta și are o profesie de afaceri specializată doar în acest sens. Dacă nu aveți timp să vă cercetați propriile planuri de călătorie, un concierge la un hotel de calitate, precum Hilton Munich City, vă poate oferi cu siguranță informațiile de care aveți nevoie.

Ciclism în Munchen și împrejurimi

Deși este posibil să închiriați o bicicletă și să vedeți orașul la momentul dvs., poate fi foarte benefic să vă alăturați unui tur ghidat cu bicicleta. La fel ca multe dintre aceste tururi specializate, grupurile sunt menținute ușor de manevrat, iar ghizii sunt persoane inteligente și distractive care vă pot ajuta cu adevărat să vedeți orașul într-un mod pe care îl puteți experimenta doar pe voi înșivă.

Ciclism la München

Unele dintre marile companii care oferă excursii cu bicicleta în oraș includ Mike’s Bike Tours, Radius Tours și Lenny’s Bike Tours. Fiecare dintre aceste companii oferă închirieri de biciclete și echipamente de siguranță și o gamă completă de excursii speciale, de la site-uri mărețe până la clădiri bântuite, toate în limba engleză. În plus, excursiile la locații importante din afara orașului München pot fi rezervate special sau aranjate cu unul dintre ghizi.

De asemenea, este posibil să închiriați cu ușurință o bicicletă cu propria bicicletă pe unul dintre numeroasele drumuri către zona rurală din jurul orașului. În unele cazuri, bicicletele pot fi livrate la hotelul dvs. și dacă este un hostel sau Hilton Munich este un loc minunat pentru a merge cu bicicleta. Ciclismul într-un oraș nou este o modalitate distractivă de a deschide noi drumuri și de a acoperi o mulțime de terenuri în același timp.