Când începeți pentru prima dată ciclismul montan, poate fi un pic dificil când intrați într-un magazin de biciclete pentru a vă cumpăra bicicleta montană de pornire și pentru a vedea toate ofertele suplimentare de care aveți nevoie când începeți ciclismul.

Există multe suplimente pentru ciclism montan și articole conexe pe care le puteți achiziționa. În timp ce vânzătorii vor încerca să ofere ceea ce pot, afacerea reală pentru cei cu buget nu este interesantă, ci este doar ceea ce aveți nevoie pentru a vă face călătoria mult mai plăcută și fără riscuri. Inițial cu acest supliment, veți fi bine dacă coborâți pe trasee.

Cască de bicicletă

O cască de bicicletă (ați putea spune) este cel mai important accesoriu pentru ciclism montan pe care îl puteți cumpăra. Nimeni nu ar trebui să meargă cu bicicleta fără protecție pentru cap. Există deja unii indivizi care au suferit răni grave la cap, moment în care acest lucru poate fi evitat prin purtarea protecției capului. Toate căștile de mountain bike sunt confortabile și elegante și toți cei care călătoresc pe traseu ar trebui să le poarte.

Mănuși pentru mountain bike

Nu contează în ce perioadă conduceți, mâna vă poate bate. Începătorii vor avea, de obicei, o prindere mortală pe mâner, ceea ce le poate deveni foarte dificil pe mâini. Pe măsură ce joci departe, mâna ta va fi punctul de plecare pentru a lovi pământul – și la un moment dat toată lumea va cădea. Mănușile pentru biciclete de munte sunt un accesoriu obligatoriu, deoarece pot lua o bătaie.

Pantaloni pentru mountain bike

După câteva prime plimbări cu bicicleta montană pe care o luați, veți observa că partea din spate vă va răni foarte mult. Chiar dacă corpul tău se adaptează corespunzător, pantalonii scurți pentru ciclism sunt un lucru grozav de avut, deoarece mențin durerea la minimum. Puteți obține pantaloni scurți care sunt foarte confortabili, făcându-i un plus excelent în turul dvs. cu bicicleta montană.

Încălțăminte pentru mountain bike

În funcție de tipul de pedală pe care îl aveți și de tipul de plimbare pe care îl faceți, veți dori să vă alegeți pantoful pentru mountain bike în consecință. Dacă bicicleta dvs. are o pedală fără pedale fără clip, veți dori să cumpărați pantofi care se potrivesc cu crampoane speciale pentru pedale. Încălțămintea excelentă pentru mountain bike este robustă, confortabilă și are o talpă rigidă pentru o performanță mai bună în timp ce pedalezi. La fel, trebuie să vă asigurați că obțineți și pantofii potriviți pentru terenul pe care veți călări.

Protecția ochilor

Puteți ieși din cale în câteva secunde dacă aveți ceva în ochi. Ochelarii de soare sau ochelarii cu lentile transparente vă pot proteja ochii de murdărie

și protejați-i de vânt. Asigurați-vă că sunt incasabile atunci când vă cumpărați ochelarii.

Echipament de hidratare

A avea cu tine o sticlă de apă sau un pachet de hidratare este cu siguranță o idee foarte bună. Este atât de ușor să te deshidratezi, așa că ar trebui să ai mereu apă cu tine și să o consumi din mers pentru a te asigura că corpul tău rămâne hidratat în permanență în orice moment.

Set de reparații pentru biciclete

Dacă nu aveți alături kitul de reparații potrivit pentru bicicleta dvs., vă puteți bloca cu ușurință în tufiș sau pe trasee. Pentru a fi sigur, aduceți un instrument multifuncțional conceput pentru repararea bicicletelor, lame pentru anvelope și seturi de patch-uri pentru a face față puncțiilor. Desigur, aveți nevoie de o pompă de aer pentru bicicletă pentru a vă umfla furtunul de anvelope după ce ați reparat-o.