Este titlul acestei luni cel mai bun sfat … Sper că da. Odată cu apropierea noului an … ce este mai exact ciclismul? Dacă continuați, veți afla cum va fi

Titlul acestei luni te-a făcut curios? Așa sper. Odată cu noul an, vor apărea multe întrebări noi, ce este cu adevărat ciclismul? Pe măsură ce continuați, veți descoperi cum vă va aduce beneficii și va ușura mult pierderea în greutate și formarea.

Când majoritatea oamenilor încep un program de exerciții, unul dintre principalele motive pentru care se vor opri este din cauza lipsei de motivație. Dacă ducem acest lucru mai departe, găsim adesea că majoritatea oamenilor consideră că programul lor este prea greu și copleșitor. Acest lucru este complet de înțeles. Dar există o soluție la această problemă? Sigur!

După cum probabil știți, ultimul lucru pe care trebuie să-l facă cineva dacă cineva nu a făcut mișcare de ceva vreme și este obișnuit cu o viață în general sedentară este să „sară” într-un astfel de program. Doar câteva opțiuni o pot remedia. Aceștia sunt de obicei persoane cu forță foarte puternică sau care au făcut mișcare în trecut. Dar pentru cei care nu fac parte din grupul de mai sus, aș dori să vă fac cunoștință cu ciclismul.

Cel mai bun mod de a începe un program de exerciții este să începeți cu un volum mai mic.

În acest fel, corpul tău va avea timp să se adapteze și nu vei fi la fel de probabil să renunți. Vă voi arăta un exemplu în ceea ce privește un program cardio. Timpul poate fi ajustat în funcție de nevoile dvs.:

Vedeți cum funcționează acest lucru? Primele câteva săptămâni vă vor oferi corpului și minții timpul necesar pentru a se adapta la această nouă activitate pe care o oferiți. Apoi, pe măsură ce progresați, introduceți un nivel mai ridicat de activitate. Atunci sunteți mai bine echipat să îndepliniți această cerință, oricare ar fi aceasta. După ce ați atins apogeul activității, ieșiți pentru a evita epuizarea.

Dacă vă uitați la această distanță, puteți obține, de asemenea, o imagine mai mare.

Deoarece aceste 12 săptămâni te vor ajuta destul de mult, pe care le poți continua pentru o vreme în săptămânile 11 și 12. Când ești gata să o faci din nou, repetă ciclul până când ești mulțumit de rezultatele tale.

Același lucru este valabil și pentru obiceiurile tale alimentare. Dacă sunteți obișnuiți să mâncați bomboane suficient de des, nu doar tăiați-le în bucăți, veți înnebuni! De exemplu, doar tăiați o porțiune în jumătate și când ați terminat puteți trece la pasul următor.

Majoritatea experților sunt de acord că oamenii își stabilesc, în general, obiective care nu sunt prea accesibile pentru ei înșiși. Acest lucru provoacă deseori disperare. În timp ce opiniile diferă, încercați să pierdeți o kilogramă solidă pe săptămână și ajustați-le în consecință. A lua tot!