Pare a fi un subiect fierbinte pentru această generație și de ce nu? Prețurile la gaz au crescut la niveluri record la nivel mondial. În timp ce în ultimele luni au avut loc reduceri semnificative de la maximele record, costurile cu combustibilul sunt încă la un nivel semnificativ și fac o mare diferență în bugetul lunar al unei persoane. Din acest motiv, este foarte important ca sursele alternative de energie să fie explorate. Și nu uitați unul dintre cele mai vechi și mai bune moduri de transport zilnic: bicicletele.

Mașinile poluează aerul, bicicletele nu.

Mașinile provoacă poluare. Nu o puteți ignora. Chiar și cea mai curată tehnologie auto radiază ceva. Bicicleta prezintă doar fizica simplă a călărețului și a celor două roți. Atunci când alegeți să faceți multe dintre plimbările obișnuite cu bicicleta, dați zonei șansa de a se odihni și de a vă recupera după daunele pe care le-a făcut traficul pe autostradă. Cu cât sunt mai mulți oameni pe două roți, cu atât mai bine!

Mașinile provoacă blocaje, bicicletele continuă să circule în locuri greu de deplasat. Cine nu este supărat pe blocajul rutier din viața lor? Nimic nu este la fel de monoton ca a sta în lumină timp de cinci până la zece minute. Cu o bicicletă este posibil să nu ajungeți la viteze mai mari ale mașinii, dar faptul că trebuie să vă opriți mult mai rar vă oferă un avantaj care nu trebuie subestimat.

Parcarea este întotdeauna ușoară cu bicicleta.

Puteți găsi întotdeauna un loc unde să vă legați bicicleta, chiar și în mall-urile aglomerate și în centrele comerciale pline de viață. Desigur, există teama că bicicleta ta va fi furată, dar facilitățile de parcare pentru biciclete au devenit recent o completare atât de necesară pentru tehnologia cu două roți. Când vă aduceți bicicleta într-o magazie pentru biciclete, aveți protecție și securitate împotriva infractorilor.

Nu trebuie să „încărcați” bicicleta.

Chiar și o mașină economică ieftină vă poate costa 100 USD sau mai mult pe lună pentru a o menține în funcțiune. Motivul, desigur, este cererea constantă de benzină. Bicicletele nu au astfel de cerințe. Nu trebuie să vă faceți griji că sunteți blocați pe o bicicletă în mijlocul pustietății pentru că ați uitat să realimentați.

Ciclismul reduce riscul prin eliminarea distragerilor.

Când ieși din casă sau ridici bicicleta de la magazia de biciclete, ești mult mai sigur decât în ​​mașină, pentru că ești mai puțin distras. Este mai greu să trimiți mesaje text sau să telefonezi când ești pe bicicletă și mult mai ușor să fii unul cu natura în loc de un sistem stereo pentru mașină.